Followers

Tuesday, 12 May 2015

Korea Spring 2015 - Photo Sharing Jeju Day 1

Halooo... Aku baru baru ni ade ke Korea.. Again? Yep Again. Trip kali ni bersama ibunda tercinta. Kekdahnyer selalu kesana sendiri jer kan. So kali ni kite bawak ibunda kot2 bertemu jodoh leh kawen trus. hahahaha. ok aku melawak jer.
Blog entry kali ni aku buat style photo sharing jer la yer. Semua yang aku gi dah blog dah sebelum ni. Klu nak tau detail korang carik la entry yang lepas. Tuan tanah dah malas nk menaip. Hiks.

Ni link Spring 2014. Ilchubong dan Seopjikoji untuk detail lokasi bagai. Saja jer soh korang main klik2.. hiho

Ilchubung Sunrise Peak
Jika cuaca cerah dan korang daya, sile la panjat Sunrise Peak ni. Sure korang x nyesal. Aku dah panjat 2 kali. Sekali mase cerah sekali mase berkabus. Mase berkabus mmg x nampak ape. huhu penat aku menapak.

 Patung simbol dewa yang menjaga Jeju.

 Roti Lebah

 Bunga yang hado

 Buli omma jalan turun naik tangga.

 Bunga lagik

 Nak panjat sunrise peak berkabus. Kami ke bawah pantai jer

 Omma y senyum somput.

Sunrise Peak.

Seopjikoji.
Seopjikoji ni xder la sehebat Sunrise peak. Tapi alang2 dah sampai Sunrise peak ni, singgah jer la. Lokasi pun berdekatan. Free entry plak tu.

 Another cliff yang must visit

 Berkabus amats.

 Omma tahan sejuk oooo



 Dulu ni gereja. Skang dah jadi macam ni

Okla.. tu jer la gambar yang nk dikongsikan.., gambar x berape nk ohsem sebab cuaca yang berkabus. Kali ni omma banyak berjalan.. Siap beli kasut baru ha.. huhu.. 

till then.. bye..




5 comments:

  1. tabik spring kat omma sebab boleh tahan sejuk........

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. lahirkat artic sgt!!

      Delete
  2. memang panggil omma ke mak ko tu pae? ke gedik je lebih? hahahah ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko rase??? omma sgt kew.. kate tema korea.. gediks la.. hahahaha

      Delete
  3. haish...geramnyer nak komen tapi tak leh tengok gambo
    huhuh
    akak bayangkan yang indah je la bila komen di sini

    ReplyDelete

Please show your ID or Open ID at least. Comment from Anonymous will not appear in here ^____^