Followers

Wednesday, 27 May 2015

Korea Spring 2015 : Photo Sharing Jeju Part 2

Holaaa.. ok kite sambung part 2 photo sharing jeju ni.. since aku dah penah blog tempat ni kite ketik jer la Here for more detail. Eh detail ker entry dulu ni.. Ok la kot.

 View from Solarseado pension di pagi hari

 Fefeeling time ni mmg best.

 Pagi2 dah memancing

 Pension y kitorang stay

 View from window.

Cheonjiyeon Waterfall
Air terjun yang trus terjun ke laut.. huhu.. Satu jer ade kat korea. Dan dalam dunia ni ade 7 jer waterfall drop directly into sea. Jom check gambar plak. Lets picture tell the story ^^




 Lastime nk bergambo seksa amat sebab hujan. y hado gambar teletubies jer...

 and sometime i just wanna seat near u... just two of us... ewahhh.

Oedalgae.
Tempat ni mcm must visit bagi aku. Suke sangat dtg sini.. Ni dah kali ke 3 and i still feel awesome. ha gitu. So sape x penah gi sini.. sile la dtg. Byk dah berubah since 2013 aku gi dulu.. Jalan dah x sensara sangat. 




 Aku cerite ngan mak aku.. kerusi ni dulu (2012) tempat aku ngan yantie makan bekal.

 View awesome as always.


 leh fefeeling bunuh diri.

 duduk fefeeling cinta hati jauh dimata.. ehh ade ker??

 duduk berhimpit demi gambar kasut.

omma posing cun ok.

Tetibe ade plak y sudi ambilkan gambar

ade org jual limau kecik. Main tinggal jek.

Teddy Bear Musium.
Entry fees mmg mahal tp for first timer ok la kot. Layan la watak bear yang memacam dalam ni.

ha sempat gitu

Jumpe Elvis lagik

3 Eko bear.. ehhh

Lepak plak kat stabak.. Sini le aku beli Tumbler. 

A usual my fav Gree tea frab

Halim Beach.
Aku suke ke halim beach ni sbb pantai dia pasir putih dan halus. Tapi x penah plak aku nampak ade orang mandi kat sini.. 


Air yang jernih... Sukeeee.e


Ok dah nk balik. Flight delay mcm nk pengsan tunggu. Kul 10 ke kul 3. Rase nk tercabut punggung tunggu flight.

Ok la.. Jumpe di Seoul plak.. at next Entry...


8 comments:

  1. Salam perkenalan...he..he.. cantik2 gambr semua..mengimbau kenangan lama nampaknya....:) flight delay memang menykitkan hatikan..? aishhh...tp itulah die..x dapat nak dielakkan..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi.. Thanks... Haah delay lama plak tu.. prnat tunggu..

      Delete
  2. pun drop komen tapi ntah laa...gambo tak nampak
    waaaa.....................

    ReplyDelete
    Replies
    1. nape x nampakkkkk tell me whyyyyy

      Delete
  3. Salaam...saya najihah
    Nak Tanya best x stay Kate solarseado pension.... Apa yg Ada kat situ?
    Dapur mudah x ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. solarseado pension mmg best. dapur sumer ade. nak masak senang. selesa.. perfect for 5 person.

      Delete
  4. salam ....bpa rate solarseado pension ya. saya akan ke jeju akhir okt nanti, tgh mencari gh dan tempat2 yg menarik jg. terima kasih kerna share bsama ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. KRW 150,000.. boleh masuk 5 orang.. sy mmg suka solarseado ni.. semua kelengkapan ade. lengkap...

      Delete

Please show your ID or Open ID at least. Comment from Anonymous will not appear in here ^____^