Followers

Saturday, 12 October 2013

Korea Summer 2013: Lotte World

Halooo... Entry kali ni kite cite pasal Lotte World Seoul plak. Seharian di Lotte World mmg la best klu korang mmg jenis yang mmg suke main y extream2 ni.. Aku ni ade kecut sikit. So main y hado jer la. But Still Lotte World mmg best.

How to get to Lotte World
Jamsil Station (Seoul Subway Line 2 & 8), Exit 4.

Admission Fees
Admission Ticket
Adults: 25,000 won / Youths: 22,000 won / Children: 19,000 won
Nighttime Admission Ticket 
Admission after 16:00:
Adults: 21,000 won / Youths: 18,000 won / Children: 15,000 won
Admission after 19:00: 
Adults: 14,500 won / Youths: 12,500 won / Children: 10,500 won

Price kat atas ni sume harga masuk jer.. no game la. sesuai la klu setakat nak dating jer.
Price bawah ni dengan games sekali.. main game sampai muntah.

* Day-Pass Ticket (admission fees included)
Adults: 40,000 won / Youths: 35,000 won / Children: 31,000 won
* Nighttime Day-Pass Ticket (admission after 16:00)
Adults: 31,000 won / Youths: 27,000 won / Children: 23,000 won

Macam Genting jugak ade indoor and outdoor. Tppppp outdoor dia sangat la besar. Memacam ade. Kami datang mase summer kan.. berpeluh la ketiak.

 Cantekkan picture ni.. tgok la sape y amik.. kekekeke

 Aksi gedik..

 Deco Indoor mmg awesome. 3 Tingkat. Pi la pusing.. mmg x dayo.

 Ni lak Pintu masuk.


 Kat bawah ade tempat main skating. 

 Outdoor roller coster

 Kami... Ade y sudi tlg amikkan gambar.. 

 Panjang x roller coster dia.

 Ni lak same macam kat genting tu. y boleh menyebabkan jantung tertinggal tu. Tp yang ni siap leh pusing lagik... Mateyyy aku mmg x main la.

Comet express ni aku tertipu. mmg ingat x seram. rupenyerrrrrr roller coster yang real tp pusing dia 3D. berpusing2. Aku mmg serik giler. Mengelilingi bumi katenyer. Hamek kau...

Dok aku sedang syok2 makan aiskrim dalam kepanasan tu tetibe ade salah sorang dari kami y sangat x kpop tanye. Korang kenal boys republic x?? Aku cakap haaa dorang baru debut kot. ade kuat kat TV. Actually aku kenal pun sbb dok layan TV kat hostel. Dorang tgh shhooting kat ctuuuuuuu. erkkkk... 

 Jeng3.. Giler best.

 Sile la jeles ea... Tp aku x joint pun sbb aku sgt la malas. Hahahaha diva x aku.

Ni lagik.. Tp chummel gak tang piece baju putih tepi tu ekkk.. Anyway Gud luck la ea Boys Republic.. All the best.. Dah feMes datang Malaysia ea.

Ni MV Boys Republic. ooo not bad but... kene keje keras ea. Hwaiting!!

 Hahahaha.. aku bergambar ngan patung ni dah le..

Ni Tic All day. Dapat less sebab ade coupon T Money.

Okeyla... till then.. bye..



8 comments:

  1. adu..duh..duh..jelezzz maa dpt gambar ngan retis koyaaa...heee...antara lotter world ngan everland mana best lagik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikiki.. X penah gi everland lagik tp katenyer everland lagik best. Everland jauh sikit. Next time la kite gi... Next time ekk.. macam koya belakang umah jer kikikiki

      Delete
  2. Replies
    1. Ha... gambar benda seram... kikiki.. araso..

      Delete

Please show your ID or Open ID at least. Comment from Anonymous will not appear in here ^____^