Followers

Thursday, 10 October 2013

Korea Summer 2013: Jaksal

Harini aku nak show off sikit pasal agenda makan2 di Korea. Boleh gitu. Aku rase mungkin ade yang akan makan hati terutama mereka yang bergelar Henecia.. wakakakaka.. Salah satu agenda kami ke korea nk jumpe mak mentua. Kompius x?? Okey kite bagi clear sikit. Kim Hyun Joong ade bukak rangkaian restauren ciken. Salah 1 diuruskan oleh mak dia. Satu lagik diuruskan oleh kawan dia. Jom kite cikidout Jaksal.

How to get to Jaksal Ilsan.

Jaksal Chicken (Ilsan)
Western Dome Block A No. 113
867 Janghang-dong Goyang-si, Ilsan, Gyeonggi-do, South Korea

By Subway : Subway line 3, Madu Station, Exit 3

If you go out Exit 3, go straight and make a right. Go straight about 100 meters until the main street. Make a left and go down about 50 meters until approximately where this huge arch structure is. This is the main entrance to the mall (on your right). The street right before this is the street you should go down and where the restaurant is one your left side.

Jom kite zass plak picture nak show off katenyer...


 Hadiah utk KHJ. So klu nampak kat Jaksal tu tau la kitorang y bagi.






 Sangat suka benda ni. Aku x tau nama dia tp mmg sedap. Vegie and seafood only

 Ni ler mak mentua kitorang.. hahaha cantekkan. Harap maklum la sebab dia sgt diva. xnak amik picture ngan kitorang. kitorang candid.. hahaha jaat x.

Lepas kekenyangan..

Satu lagik Jaksal yang kitorang visit ialah Jaksal Seokchon

How to get to Jaksal Seokchon
Taxi: If in Lotte World, Olympic Park, or Jamshil station area, you can take a taxi. The taxi fee would be less than 3,000 won.

Subway: Line 8, Seokchon station, Exit 7.
If you come out from Exit 7, go straight forward about 50 meters, make a right turn to first side street, and go another 50 meters from there, you can see the signboard on your left side(corner).

Jom Kite Zass lak pic.

 Ni Kawan HJ. Name dia Min Soo. Soo ke woo ekk. hahaha lupe dah. Dah try submit proposal kat mak tuk list menantu dia tp dia reject. Takut aku x balik Malaysia kot. kekekeke

ha dia tolong masakkan lagik.. Badan dah macam Jong Kok dah ni. hahahaha

Mamat ni English dia mmg power. Siap lebih power dari aku.. OMGGGGG. Hilang trus slang hanggul dia. Denga2 HJ anto dia kelas English supaya senang nk communicate ngan Fan. Yeke??? Nape HJ x anto diri sendiri.. hahahaha English kelaut.. 

Okehla.. Komennyer makanan kat Ilsan lebih sedap dan banyak pilihan. Ayam gorang mmg xleh makan kan. so mmg x tau la rase dia sedap ke x. Kat seokchon ni limited sikit. Tp kecik hati sikit ngan mak HJ yang diva tu. Aku datang dari jauh kot. Layan la baik sikit.. Tacing.. sob sob.. Tapi yang kat Seokchon mmg layanan best. Siap boleh borak2 lagik.. Suke2. Sporting habis.. Nanti i datang lagik ea..

Oraite abis dah nk show off.. Henecia sila la Jeles n terbang gi Jaksal skang.. kekekekeke.



4 comments:

  1. alahh..kenapa mak reject..rupa dah serasi tu..nampak sepadan je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn.. ha ramai dah cakap camtu.. cewahhh... poyo jer aku ni..

      Delete
  2. Halamakkk santek betul mak dia..
    Kagum la bff pandai spekang..tapi betul gak pesal apa dia tak g belajo sendiri eh?

    ReplyDelete

Please show your ID or Open ID at least. Comment from Anonymous will not appear in here ^____^