Followers

Thursday, 24 July 2014

Selamat Hari Raya..


Dikesempatan ini aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin
Kepada Blog reader.. Traveler.. Kawan kawan.. Sahabat handai 
Dan siapa saja yang mengenali diri ini
Di alam nyata dan cyber.

Pada yang Jadi rakan travel aku sepanjang 2013/2014.. 
1. Halalkan makan minum yang terlebih ngap tu..
2. Maafkan klu ader teremo dan terkene marah
3. Maafkan klu ade kene tinggal sbb korg lambat atau aku tercepat.. hahahaha
4. Maafkan klu ade tersakit hati sana sini.
5. Maafkan kalau ader tersuruh angkatkan barang sbb dok meroyan shopping.
dan lain lain salah laku sengaje mau pun x sengaje.

Stdla manusia tiada yang perfect.

Pada yang balik kampung nak drive jejauh tu sile la berhati2 yer.
Pada yang diet tu.. makan jgn x ingat dunia.. hahahaha

SELAMAT HARI RAYA SEMUA...


11 comments:

  1. Selamat hari raya maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya pae.....
    maaf zahir dan batin 'tecer'

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya pae! maaf zahir dan batin
    jgn lupa poskan sebekas kek buah ye. hiks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Omg omggg.. aku kirim pade y nak ke uk katenyer tu la yer... hahahaha.. ade kerr.... ouhhh bestnyer raya di obecee... best x??

      Delete
  4. Selamat hari raya pae!! oooo nak wish lam hangul tak reti le plak..ekeke..
    maaf zahir dan batin jugak wpun kita tak penah jumpe..thehehhee..slamat memandu balik kmpg dgn hati2 ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouhh.. xyah la dlm hanggul.. pae pun x pandai.. huhu.. samala.. hati2 dijalan raya... moge berbahagia selalu...

      Delete
  5. Selamat Hari Raya Pae. Sama la mana terlebih terkurang tu halalkanlah ye. InsyaAllah kita memohon keberkatan dari Nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moga selalu diberkati.. aminnnn...

      Delete
    2. Header lombok gitewwwwwwww

      Delete

Please show your ID or Open ID at least. Comment from Anonymous will not appear in here ^____^