Followers

Tuesday, 13 August 2013

Selamat Hari Raya..

Title pun dah tau kan motip entry kali ni.. It's Still Raya kan.... 

Thanks la pada Mak yang sponser baju ni dan Kak Long y sponser bunga2 kat baju ni... I mmg selalu dapat baju free. hahahahaha sbb i kan adik. 

First off all nak wish Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin. Maaf segala salah laku yang sengaja dan x sengaje. kate2 yang mengusik hati, umpat2 belakang yang sedar ngan x sedar, perbuatan yang terlajak laku. Rungutan hati, keje2 x ikhlas dan sebagainyer. Lagik2 kite bekerja ni byk jer y x puas hati huhuhu. Halalkan makan minum yang terlupe nk bgtau. Kot2 ader pinjam duit lupe nak pulang. hahaha maklumla kite berkawan kadang2 main redah jer. Semoge Aidilfitri ni ringan sikit bahu kerana terampun dosa sesama manusia.

Salam Lembaran semua. Semoga hidup mendatang lebih bermakna dan diberkati di samping insan yang tersayang. To my lovely family. Tiada nilai kehidupan ni tanpa korang.. Luv u all.. so much.. muah2..

PS: Thanks la kak long sbb byk blanjer family raya taun ni.. taun depan i blanjer plak okey... maklumla terover spen kat koya nun.. lalalalala. 



4 comments:

  1. Selamat hari raya Iza,

    Sedondon tu heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah ler.. Adik lelaki tu nk bertunang katenyer. so tu yang tersedondon tu.... baju raya + baju nganto tunang le kot. hihihihih

      Delete
  2. selamat hari raya, maaf zahir batin

    ReplyDelete

Please show your ID or Open ID at least. Comment from Anonymous will not appear in here ^____^